Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;;; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!




Σε μια κίνηση που θα προκαλέσει πολλά σχόλια και συζητήσεις αναμένεται να προχωρήσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του Secret της Εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Πρόκειται για την παρουσία του στο ετήσιο μνημόσυνο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, που τελείται κάθε χρόνο στο τέλος Απριλίου στο Ιδρυμα Καραμανλή, στη Φιλοθέη, με πολιτικά πρόσωπα να δίνουν το «παρών» ύστερα από επίσημη ή άτυπη πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Secret», οι σχετικές συζητήσεις για την εν λόγω εξέλιξη ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, με τον πρωθυπουργό να μην κρύβει την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος φέρεται να έχει μεσολαβήσει για να λάβει πρόσκληση ο πρωθυπουργός. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα.

Στην περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας δώσει το «παρών» στο Ιδρυμα Κ. Καραμανλή, θα μιλάμε για μια πρώτης τάξεως έκπληξη, δεδομένου ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, δηλαδή πολιτικός που δεν ανήκει στην κεντροδεξιά παράταξη να παρίσταται στην κλειστή, λιτή τελετή για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός, τόσο σε ιδιωτικές όσο και σε δημόσιες συζητήσεις του, εκφράζεται με σεβασμό για τον ιδρυτή της Ν.Δ., κάτι που έκανε εξάλλου και πριν από δύο χρόνια, σε εκδήλωση για τον τελευταίο. Κατά την ομιλία του ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής «είναι ο πολιτικός που κατάφερε μια σπάνια πολιτική υπέρβαση, να υπερβεί τα ασφυκτικά όρια στη χώρα, με τον εμφύλιο πόλεμο και τους ξένους προστάτες».

parapolitika.gr
http://www.stoxos.gr/2015/04/blog-post_530.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...