Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΜΒΑ για το ΣτΕ και Δικαστικούς! Έρευνα διετάχθη από τον ΥΠΟΥΡΓΟ...Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης:

«Ως Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχω ήδη προβεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, σε ενέργειες που οδηγούν στη διερεύνηση των ενδεχόμενων παράνομων πράξεων που αφορούν τη δικαιοσύνη.

Σεβόμενος την επιταγή της μυστικότητας των ερευνών και το τεκμήριο της αθωότητας, δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, καλώ όλους όσοι με δηλώσεις, αποκαλύψεις και λοιπές παρεμβάσεις επιχειρούν να επηρεάσουν το έργο της απονομής της δικαιοσύνης, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους».

Προς τι η δήλωση αυτή;

Πειθαρχική έρευνα σε βάρος ανώτατου δικαστικού λειτουργού, που μετέχει μάλιστα στην κρίσιμη διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες, διετάχθη από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο. Μάλιστα ο εν λόγω δικαστικός υπέστη έμφραγμα μόλις έμαθε πως έχει διαταχθεί τέτοια έρευνα εις βάρος του.

Μάλιστα η έρευνα δεν άπτεται του επαγγελματικού του βίου αλλά για θέματα της προσωπικής του ζωής. Οι δικαστικοί κύκλοι κάνουν λόγω, ανεπισήμως φυσικά, για εκβιαστικές πρακτικές εις βάρος τους.

Άγνωστο παραμένει αν η αυριανή διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες θα πραγματοποιηθεί.http://voicenews.gr/index.php/ellada/80841-vomva-gia-to-ste-kai-dikastikoys-erevna-dietaxthi-apo-ton-ypourgo.html

1 σχόλιο:

  1. Χαίρετε,
    Ψάχνετε για μια αξιόπιστη και διαπιστευμένη ιδιωτική εταιρεία δανειστή που προσφέρεται για μια δια βίου ευκαιρία; Παρέχουμε όλα τα είδη δανείων με πολύ γρήγορο και εύκολο τρόπο, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, επιχειρηματικά δάνεια, επενδυτικά δάνεια, εξυγίανση χρέους και πολλά άλλα. Έχετε αρνηθεί οι τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε ενοποίηση ή στεγαστικό δάνειο; Μην ψάχνετε άλλο, όπως έχουμε εδώ, για να κάνουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα ένα πράγμα του παρελθόντος. Προσφέρουμε δάνεια από 5.000 δολάρια σε 50.000.000 δολάρια με πολύ υψηλά επιτόκια δανείων ύψους 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου τώρα και θα χαρούμε να κάνουμε τα οικονομικά σας προβλήματα και τα παρελθόντα πράγματα, Δεν απαιτείται πιστωτικός έλεγχος, 100% εγγυημένος.
    Στείλτε μας email: (albakerloafirm@gmail.com).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...