Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ!!!


Αυτός που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ο Αντρέας Γεωργίου γενικός κουμανταδόρος της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και εγκάθετος του ΔΝΤ.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Γεωργαντά, οικονομολόγο, πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ και κυνηγημένη από τις ελληνικές κυβερνήσεις- γιατί άραγε- ο Γεωργίου παραποιεί τα ελληνικά στοιχεία προς όφελος του ΔΝΤ, κυρίως εμφανίζει το ΑΕΠ μας 30% μικρότερο από το αληθινό χωρίς καμιά μελέτη στα χέρια του, προκειμένου να γίνεται η δουλειά των δανειστών μας πιο εύκολη αφού το ποσοστό του χρέους μας σε σχέση με το ΑΕΠ μας, γι αυτό δηλαδή που γίνεται ο δήθεν μεγάλος χαμός μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας, είναι περίπου 135% και όχι 176% ή 196% ή 1596%.
Αυτό σημαίνει ότι ούτε η εξαθλιωτική λιτότητα ήταν απαραίτητη ούτε φυσικά τα τεράστια δάνεια που μας φόρτωσαν υποθηκεύοντας έτσι τις επόμενες γενιές Ελλήνων.
Μπροστά σ αυτό το σκάνδαλο της παραποίησης του ΑΕΠ κατά 30% κάτω το Τ3-Τ10 μοιάζει ψίχουλα αφού αυτό που κάνει ο Γεωργίου 3 χρόνια τώρα είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους δανειστές ενώ το Τ3-Τ10 ήταν απλά μια από τις πολλές προϋποθέσεις προκειμένου να βρεθούμε στη θέση να ζητήσουμε πακέτο στήριξης από τους παγκόσμιους τοκογλύφους.
Επίσης, η τρι- προδοτική κυβέρνηση Τσολάκογλου, συγνώμη Σαμαρά, με το πρόσφατο Μεσοπρόθεσμο τον Νοέμβριο ψήφισε άρθρο σύμφωνα με το οποίο στην ΕΛΣΤΑΤ και στον προδότη Γεωργίου δε μπορεί να διενεργηθεί λογιστικός έλεγχος από κανέναν και για κανέναν λόγο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

by ago
http://antigrafh-epikollhsh.blogspot.gr/2014/02/blog-post_27.html

8 σχόλια:

 1. Τα γνωρίζω όλα αυτά εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον. Μου προξενεί εντύπωση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τον αφήνει ακόμη στη θέση του. Επίσης, θα λογοδοτήσει και αυτός στην Ελληνική Δικαιοσύνη για Εσχάτη Προδοσία κατά του Ελληνικού Έθνους.
  Δημήτριος Μαντές
  Πρόεδρος
  ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. φυλακη τον πουστη που ζη εισ βαροσ των ελληνων ολα αυτα που λετε οτι κανη φυλακη τον καριολη ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΗΣ ΑΚΟΜΑ ΕΚΗ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. https://www.youtube.com/watch?v=ZmeOT9_AIf4
  O, τι η Φυση απαιτει, το παρεχει.
  Σενεκας, Επιστολες, XC, 19.
  β. γ. θ 4

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. https://www.youtube.com/watch?v=2kxugLVJyMo
  ιστοι μια, μα γκυ ωρα, και στ' Υμια, θεοδωρε, ΕΠΟυλησε στιχο ρα'
  πασχαλης καμορα - θυρα 4 - π.α.ο.κ. 1926

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. https://www.youtube.com/watch?v=TS8kI0cbu8g
  και στ' Υμια, το θοδωρο, και στις 10 το καμορο
  αιντα, π.α.ο.κ.αρα, και τα μυαλα σαλπαρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Την δουλειά τους κάνει και ο σύριζα ανθέλληνες κι αυτοί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
  ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Χαίρετε,
  Ψάχνετε για μια αξιόπιστη και διαπιστευμένη ιδιωτική εταιρεία δανειστή που προσφέρεται για μια δια βίου ευκαιρία; Παρέχουμε όλα τα είδη δανείων με πολύ γρήγορο και εύκολο τρόπο, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, επιχειρηματικά δάνεια, επενδυτικά δάνεια, εξυγίανση χρέους και πολλά άλλα. Έχετε αρνηθεί οι τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε ενοποίηση ή στεγαστικό δάνειο; Μην ψάχνετε άλλο, όπως έχουμε εδώ, για να κάνουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα ένα πράγμα του παρελθόντος. Προσφέρουμε δάνεια από 5.000 δολάρια σε 50.000.000 δολάρια με πολύ υψηλά επιτόκια δανείων ύψους 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου τώρα και θα χαρούμε να κάνουμε τα οικονομικά σας προβλήματα και τα παρελθόντα πράγματα, Δεν απαιτείται πιστωτικός έλεγχος, 100% εγγυημένος.
  Στείλτε μας email: (albakerloafirm@gmail.com).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...