Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!! ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!





ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

Έχουν έρθει στην Ελλάδα οργανωμένες ομάδες ISIS, αλλά και διαφόρων μισθοφόρων από Ευρώπη και Βαλκάνια, λένε διασταυρωμένες πηγές. Ο στόχος τους είναι να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα, μόλις υπάρξει γενική αναμπουμπούλα του λαού την στιγμή που η κυβέρνηση θα ανακοινώσει "πρόβλημα". Επίσης, οι πηγές λένε ότι έχει δοθεί στις ένοπλες αυτές μουσουλμανικές ομάδες λίστα 1800 ατόμων που θα σφαχτούν άμεσα και ότι το σχέδιο περιλαμβάνει γενικές σφαγές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Μέσα στους πρώτους στόχους θα είναι αστυνομικά τμήματα και στρατόπεδα. Αμέσως μετά λίγες μέρες θα εισβάλλουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα.
***
Η μόνη άμυνα που μπορούμε να προβάλλουμε προτού και αν ξεσπάσουν τέτοιου είδους γεγονότα είναι να ενωθεί η Ορθόδοξη εκκλησία των Ελλήνων και να δώσει άμεσα εντολή κάθαρσης της Ελλάδος. Κι επειδή δεν υπάρχει δυστυχώς κανείς από τους τώρα ιεράρχες να είναι πρόθυμος να ενώσει την εκκλησία, θα πρέπει ο λαός να φωνάξει ενωμένος κάποιον που να πληρεί τις προϋποθέσεις, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, μέχρι να γίνει η κάθαρση και στον χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας και να αναλάβουν οι άξιοι ιερείς.

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ η μόνη ελπίς.
πηγη



http://www.volcanotimes.com/2015/04/blog-post_12.html#more

2 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=gaaMJRoywfM
    και σημα, ρινακι, τις κατα κανεις;
    β. γ. θ 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πληροφορίες που είναι ευαίσθητες στον χρόνο, δεν πρέπει να παραμεληθούν, επειδή είναι το θέλημα του Θεού. Είμαστε διαθέσιμοι για δάνειο 5000 € έως 70.000.000 € πολύ απλούς όρους και προϋποθέσεις. Προσφέρουν βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια, επενδύσεις στο έργο σας. Δεν γνωρίζω τις συνήθειες τους και οι μεταφορές μου παρέχονται από μια τράπεζα για την ασφάλεια των συναλλαγών.

    Email: guille.maurice05@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...