Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Το σχέδιο «Ιμπραήμ» στην πλήρη εξέλιξη του αυτή την στιγμή στην Πατρίδα μας



Από το 2007 υλοποιείται ως γνωστόν στην πατρίδα μας ένα άνομο και βρωμερό σχέδιο με το μισητό όνομα «Ιμπραήμ» , σε ανάμνηση των ωμοτήτων , της βίας και των θανάτων χιλιάδων Ελλήνων από τον νόθο γιο του Πασά της Αιγύπτου Μεχμέτ Αλή, ο οποίος κατέκαψε την Πελοπόννησο.

Το σχέδιο αυτό έχει ως κύριο στόχο την «μουσουλμανοποίηση» της Ελλάδος από μια ορθόδοξη χριστιανική χώρα και τον «υποβιβασμό» των Ελλήνων σε μικρή μειονότητα εντός της ελληνικής επικράτειας.!

Με αφορμή τα γεγονότα στην Κω όταν μετανάστες αρνήθηκαν να εισέλθουν στο γήπεδο της πόλης, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να τους δοθούν άμεσα χαρτιά και δημιουργώντας «δασκαλεμένοι» απο ειδικούς συμβούλους , ένταση και επεισόδια, θεωρούμε ότι προετοιμάζεται το ‘‘έδαφος‘‘για τον «ξεσηκωμό του ρέμπελου» , όπως έλεγε και ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός το 1770.

Άλλωστε ‘‘ασκήσεις ετοιμότητας‘’ απο χιλιάδες μουσουλμάνους στο κέντρο της Αθήνας με διάφορες αφορμές έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Η τελική παράσταση του γενικού ξεσηκωμού των λαθρομετανστών πλησιάζει επικίνδυνα…

Η κατάσταση ασφαλείας στα νησιά μας είναι εκτός ελέγχου, με τους μετανάστες να καταφτάνουν καθημερινά και τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές να απευθύνουν έκκληση στην κυβέρνηση να δώσει άμεσα μια λύση στο πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά οι «εταίροι» μας δεν δίνουν καμία σημασία στο πρόβλημα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα μέτρα που θα περιλαμβάνονται στο μνημόνιο της Ελλάδος με την Τρόικα. Ομιλούμε για την απόλυτη κατάπτωση και των στοιχειωδών ανθρωπίνων ιδεωδών που «κρατούν» ενωμένη αυτό που αποκαλείται σήμερα ΕΕ. Το ζήτημα όμως είναι ότι εθελοτυφλούν οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι μας , διότι λόγω της οικονομικής κρίσης ένα μεγάλο μέρος των μεταναστών αυτών θα κατευθυνθούν στις χώρες του Βορρά , όπως είναι η Γερμανία, Σουηδία, Δανία κά, .

Από την άλλη πλευρά οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν αναλάβει «εργολαβικά την επιχείρηση» λαθροεπικισμού της Ελλάδος με όλες τους τις δυνάμεις. Σκοπός της Άγκυρας η ταχύτατη αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, και τελικά τη μουσουλμανοποίησή της. Σύμφωνα με εφιαλτικές προβλέψεις, σε περίπου 10 με 20 χρόνια, δεν θα αναγνωρίζουμε την Πατρίδα μας όπως την ‘‘γνωρίζαμε ‘’.

Σε δέκα χρόνια, μία από τις όμορφες χώρες του πλανήτη , που έχει εισέλθει στο « στόχαστρο» πολλών, θα κατοικείται από 4-6 εκατομύρια μουσουλμάνους νέους σε ηλικία, έναντι 8,5 εκατομυρίων γερασμένων Ελλήνων . Με δεδομένο ότι οι μουσουλμάνες θα γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι λιγότερο από ένα των Ελληνίδων γυναικών, το ποσοστό θα αλλάξει δραματικά εναντίον της χώρας τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για κανονική ‘‘εισβολή‘‘με ειρηνικό τρόπο ενατίον του ελληνισμού.

Το υπουργείο εσωτερικών , υπολογίζει μια ροή 100.000 ανθρώπων μόνο για το 2015. Πρόσθεσε επίσης ότι απέναντι από τη χώρα μας είναι συγκεντρωμένοι 1.500.000 Σύροι, Αφγανοί, Πακιστανοί, Ιρακινοί , ‘‘έτοιμοι να μπουκάρουν‘‘.

Σύμφωνα με το τουρκικό επιτελείο στρατού, στο 1 εκατομμύρια 625 χιλιάδες ανήλθε ο αριθμός των Σύρων πολιτών που κατέφυγαν στην Τουρκία, σύμφωνα με την τουρκική τηλεόραση TRT.

Κάθε μέρα συλλαμβάνονται από το ελληνικό Λιμενικό και την ελληνική Αστυνομία 800 αλλοδαποί. Αφού γίνει απλώς η καταγραφή τους, κατευθύνονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής, χωρίς προγραμματισμό και στοιχειώδη παρακολούθηση.

Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, στόχος είναι η αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος , ο διωγμός των Ελλήνων στο εξωτερικό , ή υποβάθμιση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής , η άνοδο της εγκληματικότητας, και γενικώς η αποσάθρωση όλου του ελληνοχριστιανικού υπόβαθρου στο οποίο στηριζόμαστε από την απελευθέρωση του 1821 και μετά .

Σε συνδυασμό με περίεργα περιστικά το τελευταίο διάστημα με μπαράζ επιθέσεων και αφαίρεση της ελληνικής σημαίας, εισερχόμαστε σε μια περίεργη κατάσταση.

Με αφορμή το επεισόδιο στην Κάλυμνο, όπου λαθρομετανάστες προσπάθησαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τον ιστό έξω από το Λιμεναρχείο, θεωρούμε ότι είναι κάθε άλλο παρά τυχαίο περιστικό ήταν . Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας από Τούρκους, Αλβανούς και Γερμανούς τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο , μία εβδομάδα πριν στο Ναύπλιο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της πόλης, δύο άτομα, ένας 21χρονος και μία 19χρονη, καθώς και τρεις αλλοδαποί, δύο 21χρονοι υπήκοοι Αλβανίας και ένας 22χρονος υπήκοος Πολωνίας, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από ιστό ελληνική σημαία και την έκαψαν.

Επίσης πρόσφατα τέσσερις «τουρίστες», ένας Τούρκος και 3 Γερμανοί, συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου στην περιοχή Γουριά της Κέρκυρας, όπου διέμεναν, όταν στις αποσκευές τους βρέθηκε η ελληνική σημαία, που νωρίτερα είχαν κατεβάσει από το Ενετικό φρούριο, σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο.

Σε συνδυασμό με την αφαίρεση της ελληνικής σημαίας από πληθώρα ελληνικών σχολίων της μέσης εκπαίδευσης τον φετινό χειμώνα , διαφαίνεται η τάση της «εξαφάνισης» του ελληνικού εθνικού συμβόλου το οποίο από ότι φαίνεται «ενοχλεί» πάρα πολύ τους αλλοεθνείς.

Όλα αυτά σίγουρα δεν εντάσσονται στα περιστατικά του κοινού ποινικού δικαίου , αλλά πιθανότατα πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας που εκπορεύεται από ξένα κέντρα, εδώ και πολλά χρόνια.

Πιθανόν πρόκειται για τα ίδια κέντρα που «ειδοποίησαν » τους λαθρομετανάστες στην Κάλυμνο να μην δώσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα. Αυτό που αναμένουμε δυστυχώς είναι η πρόκληση επεισοδίων στην Αθήνα λίαν συντόμως με την αφορμή κάποιου τυχαίου «γεγονότος» .

Η αλληλουχία των γεγονότων , των κινήσεων, των προσπαθειών , με παράλληλη δράση ξένων μυστικών υπηρεσιών έχουν ως κύριο στόχο να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα. Οι ελληνικές αρχές ασφαλείας τα γνωρίζουν όλα αυτά και θα «κινηθούν» με ανάλογο τρόπο. Αυτό όμως που απαιτείται πρωτίστως είναι ομόνοια και επαγρύπνηση από όλους τους Έλληνες . Τα σχέδια αυτών των «κέντρων» όποια και να είναι θα αποτύχουν και μάλιστα οικτρά διότι την πατρίδα μας την «φυλάει» η Παναγία οδηγήτρια, μέρες που’ ναι. Φτάνει να μετανοήσουμε και να το καταλάβουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Με πληροφορίες του ελληνικού τύπου

pentapostagma.gr



Το διαβάσαμε από το: Το σχέδιο «Ιμπραήμ» στην πλήρη εξέλιξη του αυτή την στιγμή στην Πατρίδα μας http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/08/blog-post_503.html#ixzz3isBj0KiC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...