Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης η Ελλάδα


του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Κάποτε υπήρχε μια έκφραση, που έλεγε: «εάν όλοι οι Έλληνες μου δώσουν από μία Δραχμή – τότε υπήρχε η Δραχμή, αυτοί δεν θα χάσουν τίποτα, ενώ εγώ θα έχω βγάλει 10.000.000 (δέκα εκατομμύρια) δραχμές. Στη συνέχεια ήρθαν τα παιδιά των φαναριών, που σου έλεγαν: «δώσε μου ένα εικοσάρικο, τι αξία έχει;» βγάζοντας ένα καλό μεροκάματο για τον εαυτό τους και ένα ακόμα καλύτερο για τους «προστάτες» τους!!!!

Αργότερα αυτή την έκφραση την έκαναν πράξη εκατομμύρια παράτυποι μετανάστες, που ήρθαν, εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα, έβγαλαν με τη σειρά τους αρκετά δις ευρώ-γιατί εν τω μεταξύ η Δραχμούλα μας έγινε ανάμνηση στα συρτάρια κάποιων συλλεκτών νομισμάτων-που όμως δεν τα «επέστρεψαν» στην Ελλάδα, αλλά τα έστειλαν στη χώρα τους. Και με αυτόν τον τρόπο αναπτύχθηκαν οικονομικά κάποιες γειτονικές χώρες του τέως «Ανατολικού μπλοκ» (Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια κλπ) και φυσικά ο ανερχόμενος τότε οικονομικός «γίγαντας» η Κίνα, όχι του Μάο, αλλά της «China town».

Εδώ και πολλά χρόνια, το διεθνές κεφάλαιο, θέλει μια διαφορετική Ελλάδα στο χάρτη… Η οποία σίγουρα δεν θα κατοικείται ΜΟΝΟ από Έλληνες… Το κυριότερο όμως, που προσπαθούν να επιτύχουν εδώ και χρόνια είναι να «μεταλλάξουν» τα παιδιά που θα γεννιούνται στην Ελλάδα σε «παιδιά του κόσμου», τα οποία θα έχουν ως βασική γλώσσα τα Αγγλικά, να εργάζονται σαν Κινέζοι και να πληρώνονται σαν Βαλκάνιοι!!!

Βάζουν τους λαούς στο μίξερ της παγκοσμιοποίησης, στο οποίο σαλαμοποιείται κάθε εθνική διαφορετικότητα, κάθε πολιτισμός…

Η Ελλάδα όμως είναι μια εντελώς διαφορετική χώρα… Συνδυάζει περίφημα και την Δύση και την Ανατολή… Όλοι αυτοί οι «νεροκουβαλητές» της παγκοσμιοποίησης» θα πρέπει να μας βρουν μπροστά τους… Ας αγωνιστούμε όλοι εμείς που αγαπάμε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας, να την προστατέψουμε από τα σαρκοφάγα, που θέλουν να την κατασπαράξουν και να την διαγράψουν από τον παγκόσμιο χάρτη… Η Ελλάδα μας υπήρξε ανά τους αιώνες φωτεινός σηματοδότης, γι’ αυτό οφείλουμε να διαφυλάξουμε το Αιώνιο Φως της… Να μην αφήσουμε να σβήσει ποτέ. Έχουμε ιερή υποχρέωση και στους προγόνους μας αλλά και στους απογόνους μας και σε ευρύτερο επίπεδο σ’ όλη την Ανθρωπότητα.

aba.gr



Το διαβάσαμε από το: Πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης η Ελλάδα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/blog-post_661.html#ixzz4224jgr8A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...