Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Αυτά είναι τα δέκα πιο «καμένα» σάιτ στο διαδίκτυο





Έχει συμβεί και σ’ εσένα. Να επισκεφτείς ένα site, τυχαία ή επί σκοπώ και να
μετανιώνεις την ώρα και την στιγμή που πάτησες ENTER.



Συνεχίζοντας την ανάγνωση του παρόντος άρθρου, σου προσφέρουμε μοναδικές στιγμές ιντερνετικής παράνοιας , με πλοήγηση στα πλέον ανατριχιαστικά και σκοτεινά sites που βρέθηκες ποτέ….
1. Nothing In The Box
Για ακατανόητους μέχρι στιγμής σκοπούς και λόγους, πέσαμε πάνω σε αυτό το site, οπού μπορείς να αγοράσεις στην προνομιακή τιμή των 9,95$, το τίποτα. Και με το «τίποτα» εννοούμε ΤΙΠΟΤΑ!!!
2. How to Summon Demons
Αν τυχαίνει να έχεις μεταφυσικές ανησυχίες κι είσαι λάτρης του κόσμου των πνευμάτων-των κακών πνευμάτων- τότε βρίσκεσαι στο σωστό διαδικτυακό τόπο. Προσοχή! Δε δίνονται οδηγίες για το πώς οι δαίμονες μπορούν να γυρίσουν από’κει που ήρθαν.
3. Is It Chrismas
Αυτή είναι μια ιστοσελίδα που απαντά στο πιο σημαντικό ερώτημα της ζωή σου: Είναι Χριστούγεννα; Μπορείς να μαντέψεις τι θα συμβεί όταν κλικάρεις στο site, αλλά πρόκειται να το κάνεις έτσι κι αλλιώς…
4. Last Words
Πρόκειται για ιστοσελίδα που διαθέτει ηχογραφημένο υλικό αεροσκαφών καθώς αυτά συντρίβονται. Περιλαμβάνει υλικό από την τρομοκρατική επίθεση των Διδύμων Πύργων. No further comment.




5. Opentopia
Αυτό είναι ένα creepy site, με μια διαφορετική έννοια… Το site συνδέει τους χρήστες με τυχαίες κάμερες από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν κάμερες από αίθουσες διδασκαλίας και κάμερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε το σπίτι κάποιου. Plain weird.
6. WhiteEnamel
Εδώ μπορείτε να επιλέξετε να διαβάσετε ιστορίες μέσα από τα αρχεία ενός ψυχιατρικού ασύλου. Αν μπορέσεις να διαβάσεις πέραν του πρώτου κεφαλαίου, το ‘χεις το θεματάκι σου…
7. Used Tampons
Όχι, δεν πρόκειται για ευφυολόγημα, ούτε για κάποιο διαφημιστικό κόλπο. Ο τίτλος αυτού του site τα λέει όλα από μόνος του. Και τα εννοεί. Και τα πουλάει.
8. Real Time Births and Deaths
Θέλεις να παρακολουθήσεις γεννήσεις και θανάτους ανθρώπων από όλο τον κόσμο; Χρησιμοποιώντας κάποιου είδους προσομοιωτή σ’αυτή την ιστοσελίδα, τώρα πια μπορείς(;!)
9. This is Truly Bizarre
Δεν είμαστε σίγουροι για την ταυτότητα των δημιουργών αυτού του site ή τι ακριβώς μπορεί να σκεφτόντουσαν όταν πήραν την απόφαση να το ανεβάσουν. Ειλικρινά δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την περίπτωσή του.
10. Alien Abductions
Με την εμπνευσμένη υποσημείωση «Αν δεν επικοινωνήσουν μαζί σου, επικοινώνησε μαζί μας» εδώ θα βρεις, ως άλλος Fox Mulder την αλήθεια εκεί έξω… Γιατί να περιμένεις να σε απαγάγουν εξωγήινοι και να μην οργανώσεις από μόνος σου μια ωραιότατη προσομοίωσή της;

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/10/blog-post_284.html#ixzz3q42ktLag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...