Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος δολοφονεί πρόσφυγες χριστιανούς μέσα στους καταυλισμούς


Δολοφόνοι από το Ισλαμικό Κράτος έχουν παρεισφρήσει στα προσφυγικά στρατόπεδα και δολοφονούν πρόσφυγες χριστιανούς την ώρα που κοιμούνται, γράφει η βρετανική Express.

Οι τζιχαντιστές στέλνουν ομάδες εκπαιδευμένων φονιάδων που υποκρίνονται τους πρόσφυγες στους καταυλισμούς για να εξολοθρεύσουν τους χριστιανούς.

Οι άλλοι πρόσφυγες είναι τρομοκρατημένοι και φοβούνται να καταγγείλουν τις δολοφονίες για να μην είναι οι επόμενοι, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που εργάζονται σε αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ένας εργαζόμενος σε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας των Ηνωμένων Εθνών, σε στρατόπεδο προσφύγων στην Ιορδανία, ο οποίος ζήτησε να μην δημοσιευθεί το όνομά του για λόγους ασφαλείας, αποκάλυψε ότι οι τζιχαντιστές επίσης απαγάγουν νεαρά κορίτσια και τα πουλάνε ως ερωτικές σκλάβες.

«Οι τζιχαντιστικές συμμορίες έρχονται ως πρόσφυγες, αλλά έχουν τους δικούς τους σκοπούς και στόχους».

«Λειτουργούν όπως η Μαφία. Άνθρωποι σκοτώνονται μέσα στους καταυλισμούς και οι πρόσφυγες φοβούνται να μιλήσουν. Εάν τους ρωτήσεις τι έγινε, σου απαντούν ότι δεν ξέρουν, ότι κοιμόνταν».

Ο ίδιος εργαζόμενος στην ανθρωπιστική αποστολή του ΟΗΕ είπε μιλώντας στην Christian Post: «Την τελευταία φορά που μπήκα στον καταυλισμό είχα μαζί και έναν αστυνομικό. Οι καταυλισμοί είναι επικίνδυνοι, γιατί ανάμεσα στους πρόσφυγες υπάρχουν τζιχαντιστές αλλά και παραστρατιωτικοί από το Ιράκ και τη Συρία».

«Μέσα στους καταυλισμούς γίνονται δολοφονίες και αγοραπωλησίες γυναικών και κοριτσιών».

Το Ισλαμικό Κράτος εκτιμάται ότι έχει σφαγιάσει χιλιάδες χριστιανούς στο Ιράκ και τη Συρία που αρνήθηκαν να εξισλαμιστούν.

Όταν το Ισλαμικό Κράτος κατέλαβε τη Μοσούλη στο βόρειο Ιράκ, τον Ιούνιο του 2014, έδωσε στους χριστιανούς 24 ώρες να εγκαταλείψουν την πόλη αλλιώς θα πέθαιναν.

Ο εργαζόμενος στην ανθρωπιστική αποστολή του ΟΗΕ είπε επίσης, ότι υπήρξε και μια εξαίρεση ενός τζιχαντιστή, ο οποίος ενώ στάλθηκε σε στρατόπεδο προσφύγων στην Ιορδανία να σκοτώσει χριστιανούς, όταν είδε ότι εκείνοι βοηθούσαν και τους μουσουλμάνους αρνήθηκε να εκτελέσει την αποστολή του.

Μάλιστα ο ίδιος στη συνέχεια βαπτίστηκε και χριστιανός και έγινε φυγάς με τη σειρά του, για να μην τον σκοτώσουν οι πρώην συντζιχαντιστές του.


tribune.gr

Το διαβάσαμε από το: Το Ισλαμικό Κράτος δολοφονεί πρόσφυγες χριστιανούς μέσα στους καταυλισμούς http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/blog-post_6611.html#ixzz3pgWQ1eA8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...