Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Σας πονάνε οι αρθρώσεις σας; Δοκιμάστε αυτή την απλή συνταγή από φλούδα λεμονιού!




Το λεμόνι είναι ένα χρήσιμο φρούτο που προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα φαρμακευτικών ιδιοτήτων και μπορεί να βοηθήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας. Έχει θετική επίδραση στο στομάχι και το συκώτι και έχει την ικανότητα να ενισχύει το ανοσοποιητικό και το καρδιαγγειακό σύστημα.


Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην πρόληψη διαφόρων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των πετρών στα νεφρά, της υψηλής πίεσης του αίματος, της γρίπης, της βρογχίτιδας και άλλων.
Δεν είναι μόνο το λεμόνι σαν φρούτο χρήσιμο. Η φλούδα αυτού του φρούτου έχει, επίσης, τα δικά της πλεονεκτήματα.
Αυτή η συνταγή, που αποτελείται από φλούδα λεμονιού, θα σας βοηθήσει να γιατρέψετε τον πόνο στις αρθρώσεις.
Συστατικά που απαιτούνται:
- 2 λεμόνια
- Ελαιόλαδο
- Βάζο
Μέθοδος παρασκευής:
Ξεφλουδίστε τα λεμόνια και τοποθετήστε το ξύσμα από τη φλούδα τους σε ένα βάζο. Στη συνέχεια, γεμίστε το βάζο με ελαιόλαδο, κλείστε το καλά και τοποθετήστε το σε ένα σκοτεινό μέρος για 2 εβδομάδες. Μετά την περίοδο αυτή, στραγγίξτε το μείγμα με μια γάζα και χρησιμοποιήσετε το έτοιμο λάδι για να το εφαρμόσετε στις πονεμένες αρθρώσεις. Βάλτε πλαστική σακούλα πάνω από την γάζα και τυλίξτε την με ένα μάλλινο φουλάρι αν θέλετε.
Για να αποκτήσετε τα καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να κάνετε τη θεραπεία το βράδυ, πριν πάτε για ύπνο, έτσι ώστε το λάδι να μπορεί να λειτουργήσει όλη τη νύχτα. Εάν δεν είστε σε θέση να εφαρμόσετε τις επιστρώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, τότε μπορείτε να κάνετε την επεξεργασία κατά τη διάρκεια της ημέρας με τον ίδιο τρόπο, αλλά θα χρειαστεί να ξεκουράζεται την ''άρρωστη'' άρθρωση για 3-4 ώρες, μέχρι να ενεργήσει η θεραπεία.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Το διαβάσαμε από το: Σας πονάνε οι αρθρώσεις σας; Δοκιμάστε αυτή την απλή συνταγή από φλούδα λεμονιού! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/blog-post_711.html#ixzz3oRue7Ri8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...