Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

Κατά κράτος κέρδισαν τους Τούρκους των F-16 τα Σαΐνια των Ελληνικών Μιράζ! Δείτε και θα καταλάβετε ...(ΒΙΝΤΕΟ)
Είναι να μην μπλέξεις με τους Χειριστές των Ελληνικών Μιράζ στο Αιγαίο που κατά γενική ομολογία στις κλειστές και σκληρές εμπλοκές στο Αιγαίο δεν πιάνονται !


Τα Μιράζ όμως θεωρούνται επειδή είναι πολύ πιο ευέλικτα και κορυφή για τις αναχαιτήσεις στο Αιγαίο και το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι οτι οι Τούρκοι που χρησιμοποιούν τα F-16 δεν μπορούν να προβλέψουν τις κινήσεις και τους ελιγμούς των Χειριστών των Ελληνικών Μιράζ !

Σήμερα το πρωί την ίδια τύχη είχαν και οι δύο τσαμπουκάδες των Τούρκικων μαχητικών τύπου F-16 που έσπασαν τον σχηματισμό των έξι μαχητικών που εισέβαλαν στο FIR Αθηνών και επιχείρησαν να εμπλακούν με τα Ελληνικά Μιράζ !


Και οι τρείς προσπάθειες των Τούρκικων Μαχητικών απέβησαν άκαρπες με τα Μαχητικά μας να τους παίρνουν την ουρά και να τους βάζουν στο στόχαστρο !


Σε αναμονή της Ανακοινώσεως του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου που θα γκρινιάζει πάλι για εγκλωβισμό των Μαχητικών που εκτελούν εκπαιδευτικές ασκήσεις !


Την ίδια ώρα ενα γνωστό και μη εξαιρετέο Τούρκικο Καταγραφικό «CN -235 «με τον μανδύα της έρευνας λογαριασμό του ΝΑΤΟ μπαινόβγαινε στο Ελληνικό FIR!


ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015


ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7


ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 2

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 23

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 3

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ Στην Περιοχή όμως επιχειρούσαν τα Σαΐνια των Μιράζ !


Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


veteranos.gr
BONUS BINTEO:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...