Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ !! Επιχείρηση « ΚΟΥΚΟΥΛΑ Α.Ε » Σημερινή εργασία…





..να αποτραπεί η μεγάλη συγκέντρωση του Λαού κατά των μνημονίων , έξωθεν του Κοινοβουλίου

Μόνο τάση για εμετό προκαλούν τα παρακάτω .

Το σχέδιο της «εταιρεία »ήταν .


ΣΤΟΧΟΣ . Να αποτραπεί η προσέλευση του κόσμου έξωθεν του Ελληνικού κοινοβουλίου κατά την ψήφιση του σχετικού νόμου που θα ψηφιστεί σήμερα( 15/7) τα μεσάνυχτα στη Βουλή , πάσα θυσία .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Συνεχής ρίψη μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων , ( που εξαιτίας της δική μας διαρροής πληροφοριών ) τοποθετήθηκαν εκεί που ακριβώς θέλουμε .Μόλις το ΜΑΤ ανταποδώσουν την επίθεση , ακολουθούν κύματα ρίψεων μολότοφ , από τις ομάδες , KONOR , MARHS και ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ … ακολουθούν οι ομάδες ….
ΣΚΟΠΟΣ: Να καταστεί η ατμόσφαιρα πέριξ της Βουλής αποπνικτική από τα καπνογόνα , ώστε να διαλύσει ή οποία συγκέντρωση και να αποτραπεί η συνάθροιση πλήθους
ΑΜΟΙΒΗ : Από πληροφορίες η αμοιβή «κλείστηκε » στα 25.000 ευρω .

Το πρόβλημα δεν είναι πλέον οι κουκουλοφόροι και οι μπαχαλάκηδες που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών χωρισμένη σε ομάδες 50- 100 ατόμων με συγκεκριμένο τιμοκατάλογο , ανα υπόθεση .
Το πρόβλημα είναι ότι πλέον , «βγάζει μάτι » η αδράνειά της πολιτείας να διαλύσει αυτές τις εγκληματικές οργανώσεις

Οι ηθικοί αυτουργοί τέτοιων μεθοδεύσεων όπως την σημερινή , στρέφοντα κατά του δικαιώματος των πολιτών να συναθροίζονται ησύχος και άοπλος , στρέφονται κατά της Δημοκρατίας .
Η αδράνεια όλων εκείνων που «ανέχονται» την λειτουργία τέτοιων επιτηρήσεων , καίτοι θα μπορούσαν να τις «κλείσουν » , συνιστά συνέργεια.

ΘΥΜΑ , η κοινή γνώμη , η Δημοκρατία , τα ανθρώπινα δικαιώματα , το δικαίωμα στην ασφάλεια , η εμπιστοσύνη στο πολιτειακό σύστημα

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ , ΟΤΙ …

Ο ανωτέρω μηχανισμός αυτός που φαίνεται ότι συνεχίζει να λειτουργεί ανενόχλητος , εξυπηρετεί επαγγελματικά , σκοπιμότητες και συμφέροντα που στρέφονται κατά της έννομης τάξης , επ αμοιβή .
Μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του είναι :
1- 1.. Aποτροπή συνάθροισης πλήθους , διάλυση διαδηλώσεων
2- 2.. Δημιουργία κοινωνικής αναταραχής ώστε να υποβοηθηθεί η χειραγώγηση της κοινής γνώμης
3- 3.. Η διατήρηση ασύλου σε μια ευρύτερη περιοχή ώστε να δυνηθεί η διακίνηση ναρκωτικών , η διέλευση κατάδίκου που έχει αποδράσει κ.α
4- 4.. Η έμμεση πώληση προστασίας σε επιχειρήσεις συγκεκριμένης περιοχής ..κ.α

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δείτε τέτοιο θέαμα , απολαύστε την θεατρική παράσταση

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΗΣ

hellasforce.com



Το διαβάσαμε από το: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ !! Επιχείρηση « ΚΟΥΚΟΥΛΑ Α.Ε » Σημερινή εργασία… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/07/blog-post_973.html#ixzz3g3fPfgBu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...