Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Παραφάγατε το Σαββατοκύριακο; Τα ροφήματα αυτά θα διώξουν όλες τις τοξίνες στο πι και φι




Ιούνιος μπήκε και όπως και να το κάνουμε το σπίτι δε σας «χωράει»
. Την Παρασκευή το βράδυ κανονίσατε ένα ποτάκι για να καλωσορίσετε το weekend (στην πραγματικότητα δεν ήταν μόνο ένα) και γενικώς τα burgers και τα παγωτά παρέλασαν από το τραπέζι σας. Σας καταλαβαίνουμε γιατί το ίδιο συνέβη και στο δικό μας.

Αφού, λοιπόν, το Σκ έφυγε, βρήκαμε για εσάς τα μαγικά ροφήματαπου θα «διώξουν» τις τοξίνες που άφησε πίσω του. Δείτε τα και διαλέξτε αυτό που είναι πιο κοντά στις γευστικές σας προτιμήσεις.

Συνταγή No. 1

Υλικά:1 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι, 1 μήλο, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο,1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τριμμένο τζίντζερ,1/2 φλιτζάνι σπανάκι,5 παγάκια

Διαδικασία: Ρίχνετε μέσα σε ένα μίξερ το χυμό πορτοκαλιού, τα κομματάκια του μήλου, το τζίντζερ, το ψιλοκομμένο σπανάκι, 2-3 παγάκια και τα ανακατεύετε πολύ καλά. Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί προσθέτετε και τα υπόλοιπα παγάκια και το smoothie σας είναι έτοιμο!

Συνταγή Νο. 2

Υλικά: μισό κόκκινο μήλο, 50 γραμμάρια λάχανο, ¼ φρέσκο ανανά σε κομματάκια, 200ml γιαούρτι, 1 κ.γ φρέσκο τζίντζερ,

Διαδικασία: Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάτε καλά. Σερβίρετε το χυμό σε ψηλό ποτήρι και προσθέτετε μερικά παγάκια σε περίπτωση που τον θέλετε πιο δροσερό. Καταναλώστε τον αμέσως και πείτε αντίο στις τοξίνες.
























Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/06/blog-post_102.html#ixzz3cTQkFuLx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...