Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Προσοχή! Ίσως είναι όλα μία μπλόφα…




Η γερμανική εφημερίδα Bild, προχωρά σε μία…
ανάλυση της χθεσινοβραδινήςΣυνόδου Κορυφής, σημειώνοντας ότι:




«Ένα πράγμα δεν μπορούν πλέον να ισχυριστούν οι Έλληνες: Ότι η Ευρώπη και οι δανειστές δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτούς. Εδώ και εβδομάδες ακολουθεί η μία συνδιάσκεψη την άλλη, ενώ χθες πραγματοποιήθηκαν δύο σε μία μέρα. Αρχικά οι υπουργοί Οικονομικών και έπειτα οι αρχηγοί κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και οι δύο σύνοδοι χωρίς αποτέλεσμα προς το παρόν, ενώ θα υπάρξει συνέχεια την Τετάρτη και την Πέμπτη. Γεγονός είναι ότι το αδιέξοδο για τη διάσωση της Ελλάδας από μία χρεοκοπία συνεχίζεται».

Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει στη συνέχεια ότι ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας «εργαζόταν εδώ και μήνες» για αυτή τη Σύνοδο Κορυφής. «Ο ίδιος ήλπιζε προφανώς σε έναν συμβιβασμό της ΕΕ με γενναιόδωρες επιταγές… Ωστόσο έπρεπε να συνειδητοποιήσει ότι το ελληνικό πρόβλημα χρέους δεν λύνεται ούτε με μία συνάντηση σε κορυφαίο επίπεδο» τονίζει η Bild, και μετά από μία αναφορά στις δηλώσεις των αρχηγών κρατών, χθες, μετά τη Σύνοδο, κάνει έκκληση στους αναγνώστες της να είναι «προσεκτικοί», καθώς:

«Τα τεχνάσματα και την κοροϊδία των ελληνικών κυβερνήσεων, τη γνωρίζουν οι χώρες της Ευρώπης εδώ και χρόνια. Δεν αποκλείεται ότι στο τέλος θα αποδειχθούν όλα μία μπλόφα!»



















Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/06/blog-post_606.html#ixzz3dt5xb6O6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...