Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Νέα Ρωσική Προειδοποίηση, Άγνωστη Μυστική Υπηρεσία Σας Κατασκοπεύει … Δείχνουν προς ΕΕ!‏




Οργή Λαφαζανη Για τις δηλώσεις Παππα-Βαρουφακη !
Αποκαλύψεις Λαφαζανη για τον Ρόλο των ΗΠΑ!




Έξω φρενών φαίνεται να ειναι ο Παναγιωτης Λαφαζανης με τον Νικο Παππα, και με την συνέντευξή του στο press project, οπου στο ερώτημα αν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, ο Νίκος Παππάς απάντησε: «Προφανέστατα.
Μην το συζητάτε. Εδώ έχει βγει μια κυβέρνηση με συγκεκριμένη εντολή και αυτή η εντολή θα πρέπει να κατακτήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εδώ. Τώρα εδώ να μην αστειευόμαστε. Δεν είναι ούτε κάποιο δευτερεύον νομοσχέδιο ούτε και ρύθμιση στην οποία, εντάξει μπορεί να έχουμε μια ανοχή για το τι στάση θα κρατήσουμε κλπ».

Ο Π.Λαφαζανης ενημερωθηκε για την δηλωση του Ν.Παππα, καθ οδον προς την Ρωσια και φερεται να ειπε τα εξης:
Μια δηλωση περι θέμα κομματικής πειθαρχίας στους Βουλευτες του Συριζα, θεωρείται ανευ αντικρίσματος, και δεν μπορεί να ληφθεί στα σοβαρα!
Ειναι δυνατον ενα δημοκρατικο κομμα,οπως ειναι το Συριζα,να εφαρμοζει μεθοδους και πραξεις της προηγουμενης Συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και να επιβαλει την κομματική πειθαρχία ; Αδιανοητο!

Ο Π. Λαφαζάνης βρεθηκε στην Μοσχα Εκτάκτως, και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο υπουργός ειχε συναντήσεις με τον Sergei Storchak, αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τον Alexander Novak, Υπουργό Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τον επικεφαλής της GAZPROM, Alexey Miller, για ενεργειακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Λαφαζανης: Τι ειναι αυτα που λεει ο Βαρουφακης?

Ο Π. Λαφαζάνης φαίνεται οτι αντεδρασε και σε αυτα που ειπε Γ.Βαρουφακη στην Βουλη ,και αφορουν την προταση της Ρωσιας να συμμετασχει η Ελλαδα στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS. Ο Υπ. Οικονομικων ειπε τα εξης: Μια συμμετοχη της Χωρας μας στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS, καλο ειναι αυτο να γινει, μετα την συμφωνια με τους δανειστες μας, γιατι δεν ειναι ηθικο,να κανουμε κατι τετοιο, οταν ειμαστε μελος και ανηκουμε στην ΕΕ! Στο ακουσμα της δηλωσης αυτης, φερεται να ειπε εκνευρισμενος ο Π.Λαφαζανης:
Τι ειναι αυτα που λεει ο Βαρουφακης? Πως ειναι σιγουρος οτι θα επελθει συμφωνια με τους δανειστές μας,και οχι ρηξη! Και αν ναι….τι συμφωνια θα ειναι αυτη;

Θα ειναι προς το συμφέρον του Ελληνικου Λαου, ωστε να την ψηφιση η Κοινοβουλευτικη ομαδα του Συριζα; Δεν μπορουμε να περιμενουμε αλλο τους δανειστες μας, ποτε θα αποφασισουν αυτοι να χαλαρωσουν το ζωναρι, για να παρει ανασα η Χωρα μας, οφειλουμε να δουμε και αλλες εναλλακτικες λυσεις βοηθειας, που θα προερχονται και απο τριτες Χωρες,αρεσει δεν αρεσει στο Γ.Βαρουφακη!

Ετσι παρακάμπτοντας τον Υπ.Οικονομικών,ο Π. Λαφαζάνης επιβεβαίωσε στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Στόρτσακ, το ενδιαφέρον της Ελλάδας να συμμετάσχει ως μέλος στη νέα αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS, πράγμα που θα ήταν ιδιαίτερα επωφελές για τη χώρα, συζητώντας μαζί του τις κινήσεις που μπορούν να γίνουν σε αυτή την κατεύθυνση. Ο Στόρτσακ δεσμεύτηκε ότι η Ρωσία, που προεδρεύει αυτή την περίοδο στους BRICS, θα στηρίξει αποφασιστικά αίτημα της Ελλάδας για συμμετοχή στη νέα τράπεζα, διευκρινίζοντας επίσης ότι το μερίδιο που θα καταβάλλει η Ελλάδα για τη συμμετοχή της ως εταίρος στη νέα τράπεζα θα είναι εξαιρετικά χαμηλό, ενώ η χώρα μας θα μπορούσε να επωφεληθεί με αναπτυξιακές χρηματοδοτήσεις από την τράπεζα μόλις η συγκρότησή της ολοκληρωθεί.

Λαφαζάνης: Μας Πολιορκουν οι ΗΠΑ!

Κεραυνοι Λαφαζανη για την σταση τον ΗΠΑ, και την ωμή παρεμβαση τους στα εσωτερικα της Χωρας, λεγοντας:
Μας Πολιορκουν οι ΗΠΑ! Μας θελουν Χωρα παρεια και υποχειριο τους, «Δυστυχώς, ως προς τον αγωγό με το ρωσικό αέριο, η θέση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι αρνητική. Η θέση αυτή μου εκφράστηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση με αρμόδιο αξιωματούχο των ΗΠΑ»

Μαλιστα ο Π.Λαφαζανης προχωρησε και παραπερα, δηλώνοντας,μας εκβιαζουν….Τη μια ο Αμερικανος Υπ.Οικονομικων Τζακ Λιου, μας λεει οτι θα παρέμβει στους Ευρωπαιους ομολογους του, για να τους πείσει να υπαρξει συμφωνια με την Ελλαδα με πιο ηπια μετρα! Αλλα σε ανταλλαγμα μας ζητα την καταργηση της συμφωνιας με την Ρωσια του αγωγού φυσικού αερίου, για να λάβει αρνητικη απαντηση απο την Αθηνα……Τοτε υποχωρησε,λεγοντας μας ΟΚ…ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΈΜΒΩ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΕ……ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ!
Προειδοποιηση Ρωσιας, για Αγνωστη Μυστικη Υπηρεσια που Κατασκοπευει την Ελλαδα!

Οι Ρωσια φερεται οτι εχει προειδοποιηση εδω και καιρο την Ελληνικη Κυβερνηση, οτι τα γραφεια της Ελλαδας στις Βρυξέλλες, αλλα και η Ελληνες Επιτροποι,μαζι με τους ελληνες εργαζομενους που εργαζοντε για λογαριασμο της ΕΕ, παρακολουθούνται εσωτερικα, στον χωρο εργασιας τους; Μαλιστα πηγες απο την Ρωσια, δεν αποκλειουν μια νεοσυστατη Μυστικη Υπηρεσια της Ευρωπαικης Κομισιον, ανεξαρτητη απο το ΝΑΤΟ,σε ενα πειραματικο πλαισιο, στα χναρια της δημιουργιας ενος Ευρωπαικου Στρατου!

Το κακο για αυτους ειναι,οτι τιποτα δεν μενει κρυφο απο τους Ρωσους……Και πολυ συντομα θα βγουν και αλλα στην φορα! Και τοτε………..




Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/06/blog-post_39.html#ixzz3boAtUCQN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...