Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

Η ασυδοσία των ληστρικών ΙΚΕΑ.Δίνουμε σήμερα στην δημοσιότητα μια συγκριτική μελέτη τιμών που
αφορά τα προϊόντα της πολυεθνικής εταιρίας ΙΚΕΑ, τα οποία διατίθενται σήμερα σε Ελλάδα και Αυστρία.

Η μελέτη στηρίζεται στους επίσημους καταλόγους ΙΚΕΑ που έχουν εκδοθεί και ισχύουν σε Ελλάδα και Αυστρία. Σε αυτή απεικονίζονται οι διαφορετικές τιμές που ισχύουν στις δύο αυτές χώρες για τα ίδια ακριβώς προϊόντα, όπως αυτά καταγράφονται στους επίσημους καταλόγους ΙΚΕΑ, με βάση τους επίσημους κωδικούς των συγκεκριμένων προϊόντων. Το πλήθος των προϊόντων που ερευνήθηκε ανέρχεται σε 215. Η ισχύς των καταλόγων ΙΚΕΑ λήγουν τον Αύγουστο του 2015, οπότε θα εκδοθούν προφανώς καινούργιοι.

Όπως θα δείτε, παρά την κρίση, την ανεργία και την φοβερή φτώχεια που σαρώνει την μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, όλα σχεδόν τα προϊόντα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, που κατέχεται από γνωστό οικονομικό παράγοντα , διατίθενται σε ακριβότερες τιμές, σε ένα ποσοστό που κυμαίνεται από 7,19% και φτάνει, όπως ήδη αναφέρθηκε, μέχρι και 150,75% ενώ η κυβέρνηση Τσίπρα παρακολουθεί απλώς την ληστεία του ελληνικού λαού με αριστερά συναισθήματα!....Στον πίνακα μπορείτε να διαπιστώσετε πόσο πιο ακριβές είναι οι ελληνικές τιμές σε ευρώ όσο και ποσοστιαία!

Για να κατανοήσει κανείς το μέγεθος της ληστείας, αλλά και της ασυδοσίας, που απολαμβάνει η ολιγαρχία του πλούτου στην Ελλάδα – ( όπως είναι γνωστό μεταξύ των άλλων αποτελούν τους χρηματοδότες και διαφθορείς του δικομματικού συστήματος, που είναι υπεύθυνο για την μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση και τα δεινά του εργαζόμενου λαού), θα πρέπει να συνυπολογίσει ότι η μέση αμοιβή των εργατικών αμοιβών στην Αυστρία είναι σχεδόν 4 φορές μεγαλύτερη ενώ η φορολογία των εργαζόμενων μαζών στην ίδια χώρα είναι αρκετά μικρότερη από την αντίστοιχη των ελλήνων εργαζόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...