Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

XAMOΣ στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου – Μητσοτάκη! “Εγώ δεν τα πήρα από τη Siemens κύριε Μητσοτάκη” ΔΕΙΤΕ τα ΒΙΝΤΕΟ…





Oι αναφορές της Προέδρου της Βουλής στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ότι πίσω από την

ενόχλησή του κρύβεται η δική της πρωτοβουλία να διώξει από το κεντρικό κτήριο της Βουλής τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και να του παραχωρήσει χώρο σε άλλο περιφερειακό κτήριο προκάλεσε την αντίδραση του δεύτερου.




«Καταλαβαίνω την ένταση της προέδρου», είπε ο κ. Μητσοτάκης για να συνεχίσει: «Είπατε ότι δήθεν απολαμβάνω εγώ κάποια προνόμια . Πριν από τέσσερα χρόνια έστειλα επιστολή να παραιτηθούμε όλοι από τα βουλευτικά ΙΧ και από την αποζημίωση για συμμετοχή σε κοινοβουλευτικές επιτροπές. Εγώ παραιτήθηκα. Εσείς τι κάνατε;».




Η κυρία Κωνσταντοπούλου, ανταπάντησε αφήνοντας βαρύτατους υπαινιγμούς.




«Δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ που να τα πήρε από την Siemens και που η Siemens να του έκανε δώρο τηλεφωνικό κέντρο και να ανέχθηκε να κουβαλά μαύρα χρήματα και να ψηφίζει εν συνεχεία συμβιβασμούς επονείδιστους επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό και καταχρεώνοντας τον λαό», είπε για να συνεχίσει: «Αυτό που σας ενόχλησε δεν ήταν η ονομαστική ψηφοφορία αλλά ότι θα γίνει υπό την αιγίδα της Βουλής λογιστικός έλεγχος και θα φανεί ποιες ήταν οι συμβάσεις των μιζών».




ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...