Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Περίεργα παιχνίδια με το Σύνταγμα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, και συνιστούν κατοχικό πραξικόπημα σε βάρος της χώρας.



Και οι πρωταγωνιστές της αθλιότητας, είναι και ξεφωνημένα ανδρείκελα του
πολιτικού προσωπικού που προσκύνησαν την Κατοχή και παρέδωσαν την Εθνική κυριαρχία της χώρας…



Αλλά κάθε λογής αβανταδόρικα φερέφωνα στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ που φλυαρολογούν σχετικά με το αν και κατά πόσο θα έρθει στη Βουλή το προσκυνόχαρτο που προσυπέγραψε με τους δανειστές η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον επίκεντρο αυτής της φλυαρολογίας, βρίσκεται η ίδια η διαδικασία για τη συζήτηση ή μη του εκτρώματος στη Βουλή, η οποία και αλληλοδιαπλέκεται με τα προβλεπόμενα του άρθρου 28, παρ. 2 του Συντάγματος, που επιζητεί πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών για ζητήματα που σχετίζονται με την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.

Οι προβλέψεις του άρθρου 28, από την μέν κυβέρνηση χρησιμοποιούνται ως πρόσχημα μιας δήθεν πατριωτικής πολιτικής, πίσω το οποίο όμως επιχειρεί να συγκαλύψει τα πολιτικά ρήγματα που υπέστη, εξ αιτίας του προσκυνόχαρτου της ταπείνωσης.

Ενώ από το συνονθύλευμα της προσκυνημένης σαβούρας (Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ), χρησιμοποιείται ως εργαλείο για την έστω και μεταχρονολογημένη νομιμοποίηση του πολιτικού πραξικοπήματος και του κατάπτυστου δωσιλογισμού.

Ποια είναι όμως η αλήθεια???
Μεταχρονολογημένη νομιμοποίηση όπως και κανενός είδους νομιμοποίηση πολιτικού πραξικοπήματος σε βάρος της χώρας, δεν μπορεί να υπάρξει επ ουδενί. Το έγκλημα είναι εθνικό… το έγκλημα είναι διαρκές… στο έγκλημα προσμετρώνται και θύματα…

Και επειδή συντρέχουν όλα αυτά…

οι πρωταγωνιστές του μια μόνο μοίρα δικαιούνται να έχουν. Την παραπομπή τους για βιασμό του Συντάγματος και φυσικά για Εσχάτη Προδοσία.

Από την άποψη αυτή…
Το προσκυνόχαρτο φυσικά και πρέπει να έρθει για συζήτηση στη Βουλή, και αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αποκλείσει και τυπικά κάθε περιθώριο παρερμηνείας της Συνταγματικής πρόβλεψης, μπορεί απλά να συμπεριλάβει με τρόπο ρητό και αδιαμφισβήτητο μια απλή φράση που θα αποσαφηνίζει απλά πως: «Η με όποια πλειοψηφία υπερψήφιση του παρόντος, δε συνιστά σε καμία περίπτωση μεταχρονολογημένη νομιμοποίηση, του πολιτικού πραξικοπήματος που συντελέστηκε στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια» .

Πέραν όλων των άλλων, με αυτή την προσθήκη θα υπάρξουν κα τα εξής επιπρόσθετα ωφελήματα:
Δε θα αυτοεγκλωβιστεί σε «τετελεσμένα» η διαδικασία της εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια που η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να συγκροτήσει. Και…
Το μήνυμα που θα σταλεί στη μαφία των εκβιαστών της Ευρώπης, θα είναι τόσο σαφές που δε επιδέχεται παρερμηνείας.

Αυτή η συζήτηση…
Θα αποσαφηνίσει επ ακριβώς το τι έχει υπογραφεί, τι δεσμεύεται να τηρήσει και τι υπόσχεται ρητά και κατηγορηματικά να μη πραγματοποιήσει η νέα κυβέρνηση.
Θα αποκαλύψει την πραγματική φυσιογνωμία της κυβερνητικής πολιτικής και φυσικά θα ξεβρακώσει τους ανέλπιστους «συμμάχους» της που θα υπερψηφίσουν αυτό το πολιτικό ανοσιούργημα.
Και εν τέλει θα αξιοποιηθεί για να αποκαλυφθεί… Καταγγελθεί… και φυσικά επαναβεβαιωθεί η απόφαση της Ελληνικής Βουλής να κατεδαφίσει το κατοχικό κεκτημένο που εδραιώθηκε από τη συμμορία του Καστελόριζου και εντεύθεν.

Ιδού η Ρόδος λοιπόν κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Γιατί όσο κρύβεστε πίσω από προσχηματικές επικλήσεις, η ώρα για το πήδημα δε θα αργήσει. Και πιστέψτε με αυτό το πήδημα έχετε κάθε λόγο να το φοβάστε…


Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/02/blog-post_8378.html#ixzz3T7ansJEb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...