Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Το μεγάλο κόλπο του Αλέξη Τσίπρα !!!



ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ………
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ !!!


CHAMPIONS LEAGUE !!!
Ετοιμάζεται να ΣΦΑΞΕΙ τους τραπεζίτες με το babaki !!!
Tο κρυφό σχέδιο με τον Αμερικανό !!!

Με το «βαμβάκι» αναμένεται να σφάξει η νέα κυβέρνηση τους τραπεζίτες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του wifinews.gr το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αν και αφήνει στις ιδιωτικές τράπεζες τις διοικήσεις απείραχτες, αυτό είναι προσωρινό.

Από την πρώτη μέρα ανάληψης της εξουσίας ο Τσίπρας ήθελε να έχει τον έλεγχο των τραπεζών προκειμένου να μπορέσει με τον τρόπο αυτό να συγκρουστεί με την «ελίτ εξουσίας» και το ελληνικό status quo. Τις πρώτες μέρες επιχείρησε να προχωρήσει στις αλλαγές με άκομψο τρόπο, αλλά έπεσε σε τοίχο.

Τώρα, οι πληροφορίες λένε ότι θα ακολουθήσει άλλη μέθοδο και θα πραγματοποιήσει τις αλλαγές δια της… διπλωματικής οδού χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Οι πρώτες παρεμβάσεις θα γίνουν – όπως σας έχουμε γράψει – στην Εθνική με την τοποθέτηση της Λούκας Κατσέλη και του Γιώργου Μιχελή. Όμως στην Εθνική θα υπάρξει μια κίνηση – έκπληξη που θα προκαλέσει σεισμό στο τραπεζικό σύστημα, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σε θέση – κλειδί θα τοποθετηθεί Αμερικανός τραπεζίτης από τα πολύ δυνατά ονόματα της αγοράς.
Ο Αμερικανός τραπεζίτης θα έχει σημαίνοντα ρόλο στο δεύτερο βήμα της κυβέρνησης που έχει να κάνει με μεγάλο deal συγχώνευσης…



Όσο για τους παραδοσιακούς τραπεζίτες που διοικούν Alpha και Πειραιώς, θα αντικατασταθούν με… χειρουργικό τρόπο και όχι με διοικητικές ή νομικές μεθόδους.

Ήδη μάλιστα, έχουν βρεθεί οι αντικαταστάτες τους οι οποίοι θα αναλάβουν τις δυο μεγάλες Ελληνικές τράπεζες.

Η αντικατάσταση των παλιών τραπεζιτών θα γίνει μέσω χρηματιστηριακού deal… Αυτό κρατήστε το, διότι για άλλη μια φορά θα επιβεβαιωθούμε…

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/02/blog-post_352.html#ixzz3Rnxrq5ow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...