Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Η πεζοπορία ολοκληρώθηκε με ξαφνική πρόταση γάμου - Η ιστορία που κάνει το γύρο των social media!





Όλα έμοιαζαν να κυλούν ομαλά και οι πεζοπόροι έφτασαν στο άγαλμα
του Παπαθύμιου Βλαχάβα που βρίσκετε απέναντι από το μοναστήρι της Υπαπαντής...



Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου μια ομάδα 10 Αμερικανών τουριστών επέστρεψε στα Μετέωρα και επανέλαβε το τουρ, όπως έκανε και πριν από ένα χρόνο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kalabakacity.gr οι πεζοπόροι έφτασαν στο άγαλμα του Παπαθύμιου Βλαχάβα που βρίσκετε απέναντι από το μοναστήρι της Υπαπαντής.

Στο πανέμορφο, μαγευτικό σημείο όπου ξεκουράστηκαν για κάποια λεπτά, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε την παρέα και ειδικότερα την δεσποινίς Amy καθώς ο αγαπημένος της Chris γονατιστός της έκανε πρόταση γάμου προσφέροντάς της ένα πανέμορφο δακτυλίδι με πετράδια από τα δακτυλίδια της γιαγιάς του και της μητέρας του, που ανακατασκευάστηκαν σε ένα υπέροχο νέο κόσμημα.

Φυσικά η απάντηση της κοπέλας ήταν...Yes, I do! Oπως αναφέρει ο υπεύθυνος της εταιρείας που είχε αναλάβει την ξενάγηση: «τους ευχηθήκαμε με το καλό βίον ανθόσπαρτο και την τρίτη φορά που θα επισκεφτούν την περιοχή μας, να είναι με τα παιδιά τους όπου θα τους προσφέρουμε το τούρ δωρεάν για να γνωρίσουν και αυτά με τη σειρά τους της ομορφιές της περιοχής μας».





















Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/01/social-media_28.html#ixzz3Q7Ydze5x

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...