Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Τα πιθανά ονόματα της νέας κυβέρνησης -Ποιοι αναλαμβάνουν υπουργοί
Σειρά συναντήσεων ξεκινά ο αρχηγός του πρώτου κόμματος την
επομένη της εκλογικής αναμέτρησης κι έτσι ο …
Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να δεχτεί σήμερα στις 10.30 στην Κουμουνδούρου τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο προκειμένου να λάβει στήριξη για την πιθανότατη συμμετοχή του στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Το πιθανότερο πάντως, είναι να πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του πρωθυπουργού σήμερα το απόγευμα και της νέας κυβέρνησης την Τρίτη το απόγευμα ή το αργότερο την Τετάρτη το πρωί.

Τα ονόματα που ακούγονται για το νέο υπουργικό συμβούλιο

Επικρατέστερος για το υπουργείο Οικονομικών φαίνεται να είναι ο κ. Γιάννης Δραγασάκης αν δεν αναλάβει θέση Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για το ότι στο υπουργείο Οικονομικών δεν αποκλείεται να βρεθεί ο Γιάννης Βαρουφάκης, τον οποίο πιθανότατα θα πλαισιώσουν οι κκ Μηλιός και Τσακαλώτος.

Για το υπερυπουργείο Ανάπτυξης προορίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γιώργος Σταθάκης και για το υπουργείο Επικρατείας ο κ. Νίκος Παππάς.

Στο υπουργείο Παιδείας πιθανότατα οδεύει ο κ. Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ενώ δεν αποκλείεται ο κ. Πάνος Σκουρλέτης να επιλεγεί για το υπουργείο Εσωτερικών.

Σε παραγωγικό υπουργείο θα τοποθετηθεί εκτός απροόπτου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ πολύ έντονα έχει ακουστεί το όνομα του Θεόδωρου Δρίτσα για τη θέση του Πρόεδρου της Βουλής.

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/01/blog-post_621.html#ixzz3Pvgf8X6g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...