Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Κοίτα τι κάνει ένας άνδρας για το θηλυκό που έχει δίπλα του...Ειδικά με τέτοιο "εργαλείο" [video]





Μιλάμε δεν ξέρεις τι να πεις όταν έχεις τέτοια "εργαλεία" στα χέρια σου...




Οι άντρες το πιάσανε το υπονοούμενο....

Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε:

http://www.gkourou.com/2014/10/video_20.html

1 σχόλιο:

  1. Απαντηση:https://www.youtube.com/watch?v=ddAZWacw4Us το Μεγαλο "Ρεψιμο"
    Η εντονη θερμανση της Γης κατα την εποχη της δημιουργιας της πλανητικης δομης, πριν απο 4 δισεκατομμυρια ετη, οδηγησε σε εκλυση σε αερια μορφη σημαντικων ποσοτητων πτητικων ενωσεων που ηταν παγιδευμενες στα πετρωματα.
    Κατα την παραδοσιακη αποψη, οι πτητικες ενωσεις που απελευθερωθηκαν ηταν αυτες που ηταν κοινες στο πρωταρχικο ηλιακο νεφελωμα -νερο, μεθανιο, και αμμωνια- και εξακολουθουν πραγματι να βρισκονται στην
    ατμοσφαιρα των εξωτερικων πλανητων.
    Συμφωνα μ' αυτην την αποψη, η ατμοσφαιρα της Γης ηταν η φυσιολογικη ατμοσφαιρα που θα περιμενε κανεις για εναν πλανητη.
    Τα τελευταια χρονια, αυτη η παραδοσιακη αποψη εχει αμφισβητηθει απο ορισμενους που ισχυριζονται οτι θα πρεπει να ειχαν επισης απελευθερωθει πολυ μεγαλυτερες ποσοτητες διοξειδιου του ανθρακα, και μοριακου αζωτου.
    Σε καθε περιπτωση, η αρχεγονη ατμοσφαιρα
    δ ε ν αποκτηθηκε απο τη Γη με αυσσωρευση αεριου απο το ηλιακο νεφελωμα, οπως συνεβη στους εξωτερικους πλανητες.
    Οπως επισημανε πρωτος ο Donald Menzel, εαν η Γη ειχε περασει απο μια φαση σημαντικης συσσωρευσης αεριου, ενα ευγενες αεριο οπως το νεον, που ειναι αρκετα αφθονο στο συμπαν, δεν θα ηταν τοσο σπανιο στη Γη. Η σπανιοτητα του νεου (και του αργου, του κρυπτου, και του ξενου) υποδεικνυει οτι η πρωτη ατμοσφαιρα της Γης σχηματιστηκε οταν η εντονη θερμανση απελευθερωσε πτητικες ενωσεις που ηταν χημικα δεσμευμενες στα πετρωματα. Αφου τα ευγενη αερια ειναι χημικως αδρανη, τα πετρωματα θα πρεπει να περιειχαν σχετικα μικρες ποσοτητες αυτων των στοιχειων. Συμφωνα με αυτην τη θεωρια, η ατμοσφαιρα δημιουργηθηκε οταν η Γη αφησε ενα μεγαλο "ρεψιμο" (big burp). Οι ωκεανοι σχηματιστηκαν αργοτερα, οταν υγροποιηθηκαν οι υδρατμοι της ατμοσφαιρας.
    Οταν ο φλοιος και η λιθοσφαιρα ψυχθηκαν, δεν σχηματισαν ενα λειο εξωτερικο κελυφος στερεου υλικου. Ορισμενες περιοχες αποτελουνταν απο πυκνοτερο και λεπτοτερο υλικο φλοιου απ' ο,τι αλλες. Αφου η λιθοσφαιρα μαζι με τον φλοιο επιπλεουν πανω σε εναν μερικως τηγμενο εξωτερικο μανδυα, οι πρωτες περιοχες κεινται χαμηλοτερα απο τις δευτερες.
    Ετσι, οταν ηρθε η περιοδος των βροχων, το νερο ετεινε να διοχετευτει στις χαμηλοτερες περιοχες, που εγιναν οι λεκανες των ωκεανων. Οι περιοχες του φλοιου που προεξειχαν πανω απο τους ωκεανους αποτελεσαν τις ηπειρους.
    β. γ. θυρα 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...