Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Τούρκος στρατιώτης συνθλίβει το χεράκι παιδιού στο Κουρδιστάν





 Η παγκόσμια κοινότητα με αποτροπιασμό παρακολουθεί τα εγκλήματα που διαπράττει το Ισλαμικό Κράτος. Τα αποκαλούμε «πρωτοφανή», είναι όμως πράγματι τέτοια;



Ο κουρδικός λαός τα τελευταία 30 χρόνια που αγωνίζεται ενάντια στην τουρκική κατοχή έχει βιώσει για τα καλά τη «μπότα» του Τούρκου πάνω στο πετσί του και τα εγκλήματα του τουρκικού στρατού.

Ιδιαίτερα τη δεκαετία του 1990, που το κουρδικό αντάρτικο είχε αγριέψει, οι Τούρκοι έκαναν στους Κούρδους τα ίδια που κάνει και τώρα το Ισλαμικό Κράτος. Αποκεφάλιζαν αντάρτες, σκότωναν μικρά παιδιά, βίαζαν γυναίκες.

Οι χασάπηδες και μακελάρηδες Τούρκοι σήμερα δεν χρειάζεται να λερώνουν οι ίδιοι τα χέρια τους με κουρδικό αίμα. Έχουν το Ισλαμικό Κράτος, που οι Τούρκοι δημιούργησαν, για να κάνει τη βρόμικη δουλειά.

Τα εγκλήματα της Τουρκίας όμως εις βάρος του κουρδικού λαού δεν είναι δυνατόν να ξεχαστούν διότι υπάρχουν ντοκουμέντα. Όπως η φωτογραφία που δημοσιεύουμε και την ανάρτησαν οι Κούρδοι στα social media. Ένα παιδί, κουρδάκι, είναι πεσμένο αιμόφυρτο στο έδαφος και ένας Τούρκος στρατιώτης του συνθλίβει το χεράκι του με την αρβύλα.

Ποιο Ισλαμικό Κράτος; Το τουρκικό κράτος να λέμε, αυτό είναι το σωστό! Αυτά να τα βλέπουν και όσοι παρακολουθούν τουρκικά σίριαλ εκστασιασμένοι. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας.
Read more: http://www.oparlapipas.com/2014/10/blog-post_447.html#ixzz3GyBFX0fY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...