Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Θες να παντρευτείς; 6 τύποι αντρών που πρέπει να μείνεις μακριά






 Μπήκες επιτέλους σε εκείνο το στάδιο της ζωή σου που νιώθεις αρκετά ώριμη να προχωρήσεις σε μια σοβαρή σχέση με τον γάμο να αποτελεί προοπτική;

Δεν κάνουν όλοι οι άντρες για σπίτι ή καλύτερα υπάρχουν άντρες που μέσα στον γάμο θα σου κάνουν τη ζωή ευκολότερη και άντρες που
θα σε ταλαιπωρήσουν από τις κακές του συνήθειες...

Ο κύριος μόλις χώρισα
Είναι γοητευτικός, ευγενικός και σου κάνει όλα τα χατίρια, αλλά μόλις βγήκε από μία σοβαρή σχέση και ακόμα βρίσκεται στο μεταβατικό στάδιο του να ξεπεράσει τον χωρισμό. Το ότι σου δείχνει ενδιαφέρον δεν σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος, αλλά σε χρησιμοποιεί για να ξεκολλήσει το μυαλό του απ τν πρώην του. Κάποιες φορές μια τέτοια ιστορία είχε καλό τέλος, αλλά συνήθως τελειώνει σύντομα όταν η γυναίκα καταλάβει ότι ο καλός της είναι κολλημένος με ένα φάντασμα του παρελθόντος.

Ο κύριος δεν έχω λεφτά ΠΟΤΕ
Δεν είσαι ένα ρηχό κορίτσι που κοιτάς τον άντρα στο πορτοφόλι γιατί άλλωστε είσαι οικονομικά ανεξάρτητη και αυτοδημιούργητη. Δεν συζητάμε να απορρίπτεις οποιονδήποτε δεν έχει εκατομμύρια στην τράπεζα, αλλά ένας άντρας που δεν μπορεί να συντηρήσει αξιοπρεπώς τον εαυτό του και κάθε μέρα παραπονιέται ότι δεν υπάρχουν δουλειές για εκείνον δείχνει πως καμία γυναίκα δεν μπορεί να βασιστεί πάνω του. Δεν είναι άτυχος, είναι τεμπέλης. Επόμενος!

Ο κύριος ασυγκράτητος
Ναι, είναι πολύ ωραίος και επιθυμητός από το άλλο φύλο. Και ναι, το ξέρει. Και ναι, δεν μπορεί να εγκλωβιστεί σε μία. Μπορεί εσένα να σε ξεχώρισε και να σε έκανε το κορίτσι του, αλλά τα σημάδια δείχνουν πως του αρέσει να παίζει δεξιά κ αριστερά. Δεν σε αφήνει να πιάνεις το κινητό του, βγαίνει συχνά με τους φίλους του κ όταν τον πάρεις τηλέφωνο μέσα στη νύχτα δεν το σηκώνει γιατί σου είπε ότι τον πήρε ο ύπνος νωρίς. Αυτό το αγόρι δεν αλλάζει εύκολα συνήθειες γιατί απλά θέλει και μπορεί να τις έχει όλες. Αυτός ο τύπος πρέπει να μείνει εργένης για πάντα.

Ο κύριος τσατίλας
Ακόμα και αν το θέμα σας είναι ποιος κρατάει το τηλεκοντρόλ στο σπίτι εκείνος δίνει μάχη για να είναι στα χέρια του. Ο κύριος "θέλω να έχω τον έλεγχο" είναι μια ύπουλη περίπτωση γιατί αργείς να καταλάβεις τα μειονεκτήματα αυτού του ανθρώπου. Ένας απίστευτα εγωιστής, εγωκεντρικός τύπος που του αρέσουν μόνο τα καλά λόγια και καθόλου η κριτική είναι έτοιμος για καβγά με το παραμικρό. Έναν τέτοιο τύπο για να τον κρατήσεις πρέπει να του κάνεις όλα τα χατίρια και να είσαι πάντα η σκιά του. Μπορείς;

Ο κύριος αγαπώ τη μαμά μου
Και καλύτερα να μείνει με τη μαμά του. Αν ένας άντρας δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση χωρίς την συγκατάθεση της μαμά του καλύτερα να μείνεις μακριά του. Γιατί; Γιατί η μαμά του μπορεί να μοιάζει στην Jane Fonda στο Μonster – in- Law και να θέλει να έχει σκοπό να τινάξει τον γάμο σας στον αέρα. Και ο εχθρός από μέσα είναι ο χειρότερος.

Ο κύριος μένω ακόμα με τους γονείς μου
Αν ο τύπος που σε ενδιαφέρει μένει ακόμα με τους γονείς παρά το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερος από 25 ετών τότε δεν μπορείς να είσαι μαζί του. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να βρει μια δουλειά και να ξεφύγει από τον έλεγχο των γονιών του και να αφήσεις τους έρωτες. Αν δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του είναι ακόμα ανώριμος για μια σοβαρή σχέση που απαιτεί κόπο, προσπάθεια και εμπειρία.







queen.grhttp://www.newscity1.net/2014/10/6_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...