Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Καταγγελία Έλληνα μετανάστη: “Μόνο τα ΠΟΔΙΑ δεν έχουν ΑΝΟΙΞΕΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ της ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ στους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, γιατί…ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ μαζί τους” !





Διαβάστε τη ΣΟΚ-αριστική καταγγελία αναγνώστη ..

που μετανάστευσε πρόσφατα στην Αυστραλία:“Καλησπερα, Προσφατα πριν 8 μηνες εφυγα απο την πατριδα και ηρθα στην Μελβουρνη για ενα καλυτερο επαγγελματικο μελλον. Χωρις…να μπαινω σε λεπτομεριες για την ζωη εδω σε σχεση με τους ομογενεις θα ηθελα να καταγγειλω το εξης γεγονος που μου εχει κανει τρομερη εντυπωση.

Πρωτα απο ολα ολοι οι Σκοπιανοι εδω ονομαζουν τους εαυτους τους Μακεδονες.Οκ οτι νομιζει κανει ο καθενας.Το χειροτερο ομως ειναι οτι Μακεδονες τους φωναζουν κ τους αποκαλουν κ οι δικοι μας ομογενεις ” Πατριωτες ” που πανω απο ολα εχουν την Ελλαδα!

Παραλληλα χωρις να εχει ανοιξει μυτη φυσικα κυκλοφορουν μπλουζακια κουπες και ολα τα σουβενιρ με το σημα της βεργινας και τα σχετικα χρωματα των σκοπιανων.

Οι δικοι μας οι πατριωτες φυσικα μονο τα ποδια που δεν εχουν ανοιξει κ αυτο γιατι πολυ απλα κανουν δουλειες μαζι τους κ δεν θελουν να χαλασουν την τσεπη τους.

Ακομα το πιο τραγικο της υποθεσης ειναι οτι υπαρχει κ εκπομπη στην τηλεοραση με τραγουδια σκοπιανα και διαφορα γλεντια με την ονομασια Macedonias in the Aussie. (http://www.c31.org.au/program/view/program/macedonians-in-the-aussie-land)

Αυτα ειχα να πω ελπιζω να καταλαβουν ολοι παρα τα δυσκολα χρονια που ζουμε και θα ερθουν , τις παραδοσεις ,τα ηθη μας κ γενικα την ιστορια μας δεν πρεπει να την ξεπουλαμε

με τιποτα στον βωμο του χρηματος κ της παγκοσμοιοποιησης !!!



Ανωνυμος
Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/09/blog-post_4.html#ixzz3C4J3mEUn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...