Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ημίγυμνες κομμώτριες στην Πάτρα: Με μισθό 2000 ευρώ αναλαμβάνουν δράση! [εικόνες]



Για ποιο πράγμα πηγαίνει ένας άνδρας σε ένα κομμωτήριο;
Προφανώς για να κουρευτεί, άντε και να ξυριστεί. Στο κομμωτήριο που πρόκειται να ανοίξει στην Πάτρα, θα πηγαίνει και για να κάνει το απαραίτητο... οφθαλμόλουτρο!

Όπως αναφέρει η Espresso η ιδέα του επιχειρηματίας Άγγελου Νικηφόρου είναι να φτιάξει ένα διαφορετικό κομμωτήριο, όπου οι κομμώτριες θα φορούν τα απολύτως απαραίτητα, ενώ αντιστοίχως οι άνδρες κομμωτές θα πρέπει να είναι καλλίγραμμοι και αυτό να είναι... ευκολα αντιληπτό από τις πελάτισσες.

Το sexy strip κομμωτήριο θα λειτουργεί μόνο με ραντεβού σε κτήριο επί της οδού Ρήγα Φεραίου. Ο επιχειρηματίας δημοσίευσε σε τοπικές και αθηναϊκές εφημερίδες αγγελία με την οποία αναζητά όμορφες κομμώτριες και κομμωτές, προκειμένου να πλαισιώσουν το πρωτοποριακό, για τα ελληνικά δεδομένα, κομμωτήριο.



«Η ιδέα τριγύριζε στο μυαλό μου εδώ και πέντε χρόνια. Τελικά με τους συνεργάτες μου ταξιδέψαμε στο Βερολίνο και άλλες πόλεις της Ευρώπης και είδαμε πώς λειτουργούν τέτοια κομμωτήρια» λέει ο κ. Άγγελος Νικηφόρος.



«Πρόκειται για κάτι πρωτότυπο που αποφασίσαμε να φέρουμε στην Πάτρα. Σε πρώτη φάση θα έχουμε δύο κομμώτριες και δύο κομμωτές. Στην πορεία θα δούμε, αν υπάρχουν προϋποθέσεις, θα προσλάβουμε και άλλους» προσθέτει. Μάλιστα στις αγγελίες που έχει δημοσιεύσει υπόσχεται και μεγάλο μισθό (1.500-2.000 ευρώ) σε όσους έχουν καλή εξωτερική εμφάνιση.

Από το 2010 τα topless κομμωτήρια στην Αυστραλία




Σχεδιασμένο από άντρες για άντρες το πρώτο κομμωτήριο με τόπλες κομμώτριες άνοιξε το 2010 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Η ιδέα ανήκε στον 26χρονο Βότγιεκ Βασιλέφσκι, ο οποίος χρειάστηκε 18 μήνες, προκειμένου να την υλοποιήσει, καθώς δεν ήταν εύκολο να βρει κομμώτριες πρόθυμες να μείνουν ημίγυμνες προτού πιάσουν ψαλίδια.

«Το τηλέφωνο δεν σταματά να χτυπά, οι δουλειές πάνε περίφημα» λέει ο 26χρονος ιδιοκτήτης του «Hotcuts». Η φήμη του κομμωτηρίου εξαπλώθηκε και στο Μπρισμπέιν, όπου πριν από δύο χρόνια άνοιξε το «Barber babes», με την ίδια επιτυχία.



Στην Ευρώπη την ιδέα ενός τέτοιου κομμωτηρίου λάνσαρε πρώτο το «Hotcuts» στο Αμβούργο το 2006, με τη διαφορά ότι οι κοπέλες που εργάζονται εκεί δεν είναι τόπλες αλλά φορούν μικροσκοπικά μπικίνι. Αντίστοιχα στις ΗΠΑ τον τίτλο του «Χιου Χέφνερ των κομμωτών» έχει ο 29χρονος Τζεφ Βούλκαν από το Λονγκ Μπιτς, ο οποίος άνοιξε το «Bikini Barbers» τον Φεβρουάριο του 2011.
Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/09/2000.html#ixzz3E8djHYNz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...