Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Σοκ στη Νέα Υόρκη: Άνδρας περπατούσε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη και μιλούσε στο κινητό [βίντεο&εικόνες]






Με ένα απίστευτο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι το πρωί της Τετάρτης

(τοπική ώρα), οι θαμώνες ενός ταχυφαγείου στη Νέα Υόρκη, όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους έναν άνδρα να κυκλοφορεί με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη και την ίδια ώρα εκείνος να μιλά στο κινητό.




Ο άγνωστος, ηλικίας περίπου 50 ετών, λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε μαχαιρωθεί σε συμπλοκή έξω από το κατάστημα στην περιοχή Τζαμάικα του Κουίνς και «έμοιαζε σαν να μην έχει χτυπήσει, σαν να μην έχει γίνει τίποτα», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.




«Το θύμα ήταν μαχαιρωμένο στην πλάτη αλλά κατάφερνε να περπατάει στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια (μπήκε) στο εστιατόριο με το αίμα να βγαίνει από την πληγή του», δήλωσε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.




«Μιλούσε στο τηλέφωνο και τον άκουσα αρκετά καλά. Πρέπει να απευθυνόταν σε κάποιο μέλος της οικογένειάς του ή σε κάποιο πολύ αγαπημένο του πρόσωπο διότι του έλεγε ότι ίσως είναι η τελευταία φορά που μιλάει μαζί του», συμπλήρωσε ο μάρτυρας.




Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ένα ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η αστυνομία αναζητά δυο άνδρες που σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζονται με τον σοβαρό τραυματισμό του θύματος.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...