Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Απίστευτο τροχαίο με... 150 χλμ/ώρα σε δυνατή βροχή! (φωτο, βίντεο)







 Ακόμη και μία Lamborghini Gallardo μπορεί να...
σπάσει στα δύο εάν ο οδηγός χάσει τον έλεγχο. Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από ένα απίστευτο τροχαίο.

Ένα αυτοκίνητο Lamborghini Gallardo είναι σίγουρα για πολλούς όνειρο ζωής. Μπορεί όμως να αποδειχθεί και ιδιαίτερα επικίνδυνο για οδηγούς που έχουν την... αδυναμία να χάνουν τον έλεγχο.
Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ακολουθεί κινείτο με ταχύτητα περίπου 150 χιλιομέτρων την ώρα κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.






Η δυνατή βροχή παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στον Pitak Riangsima, ο οποίος όμως γλίτωσε τα χειρότερα και βγήκε ζωντανός μέσα από την άμορφη μάζα λαμαρίνας που απέμεινε μετά τη σύγκρουση.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μπορεί να διαθέτει ένα σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς, η οδήγηση όμως με υψηλή ταχύτητα και μάλιστα σε ένα βρεγμένο δρόμο δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.




Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο χτύπησε σε ένα δέντρο, αλλά κατάφερε να βγει από αυτό χωρίς να υποστεί τραυματισμούς!
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το αυτοικίνητό του κόπηκε στην κυριολεξία στα δύο!






Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, ο συγκεκριμένος οδηγός είχε πριν επισκεφθεί ένα ναό, όπου ένας φίλος του του συνέστησε να φοράει ένα φυλαχτό προκειμένου να τον προφυλάσσει στο ταξίδι που θα έκανε...
Δείτε το βίντεο με ότι απέμεινε από το αυτοκίνητο:
























Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/06/150.html#ixzz35qns30jT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...