Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Έδερνε κι άφηνε νηστικό 9χρονο αγόρι γιατί οι γονείς του του χρωστούσαν λεφτά





 Πόσο κτήνος πρέπει να είναι κάποιος για να
κρεμάσει ένα 9χρονο παιδί από ένα στύλο
, να το
δέρνει και να το αφήσει νηστικό μόνο και μόνο γιατί οι γονείς του δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν ένα δάνειο.


Δεν υπάρχει απάντηση. Γιατί δεν υπάρχει λέξη να περιγράψει την κτηνωδία που αποκαλύφθηκε στην Ινδία. Εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου δείχνουν ένα 9χρονο παιδάκι να είναι δεμένο από τα χέρια και κρεμασμένο μέσα σε έναν σκουπιδότοπο έξω από το Νέο Δελχί στην Ινδία προκαλούν μόνο φρίκη.

Ένας άνδρας είχε δανείσει στους γονείς του παιδιού χρήματα. Κι εκείνοι δεν μπορούσαν να ξεπληρώσουν το χρέος τους. Τότε εκείνος, πήρε το παιδί, το έδεσε, άρχισε να το χτυπάει, το κρέμασε, δεν του έδινε φαγητό και το κρατούσε σαν σκλάβο.

Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τις φωνές του παιδιού που ζητούσε βοήθεια και το ελευθέρωσαν. Είχε υποφέρει μια ώρα χτυπημάτων με ένα ραβδί. Οι γείτονες έσπευσαν στο σημείο, ελευθέρωσαν το παιδί και κυνήγησαν τον άνδρα.
Ο δράστης είχε αφήσει το παιδί χωρίς φαγητό τέσσερις ολόκληρες μέρες!

Ο 9χρονος είπε πως ο άνδρας τον χτυπούσε γιατί ζήτησε 90 σεντς για να αγοράσει φαγητό. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως ο 57χρονος Νετ Ραμ αλλά όταν η αστυνομία πήγε στο σπίτι του, εκείνος και η οικογένειά του είχαν εξαφανιστεί.

Παρόλο που είναι παράνομη, η τακτική να παίρνονται τα παιδιά σαν «εγγύηση» σε περίπτωση που οι γονείς του χρωστούν χρήματα.

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/12/9_18.html#ixzz3MFljhtcY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...